Скрап Инструмент Стриппера Кабел На Машината На Меден Проводник Оголване Автоматично Рециркулирует

Скрап Инструмент Стриппера Кабел На Машината На Меден Проводник Оголване Автоматично Рециркулирует

Нов продукт

231.83лв.

257.59лв.

-10%

Намалена цена!

Повече информация

Машина за отстраняване на бои на медна тел 10 ножове кабелен Стриппер ломовые фрези метал рециркулирует инструмент за медна тел 1-40 мм

Описание на продукта:

Кратко въведение:

Това прокатная пилинговая машина, инструмент за отстраняване на кабелни проводници с диаметър 1-40 мм. Той е идеално оборудван автомобил с 2 ролки.ефективна, точна машина за лющене на кабели с телена размер на около 1-40 mm тънък.

Подвижния Машина оголване на твърда стомана, обзаведена и оборудвана с валяк белене зубчатости.По този начин, независимо от това, дали пилинг-валяк или ръководство валяк задвижваща тел ще се избегне подхлъзване.

Дизайн и използването на:

Това кабелна обзавеждане наистина е в състояние да смъкне кожата си с кабели.Компактният дизайн го прави способен да намалят късото разстояние между двата края на кабела.

Прорезна валяк се регулира от съответните фланцевым перка, което е много точно и удобно.Освен това, прорезна филм в известна степен е фиксиран винт-гайка.

И той извади необходимата дълбочина вътрешността на пръстеновиден назъбено колело.Устройството се извършва ръчно с помощта на включения ръчно колело.

Предимствата на тази машина са очевидни.Освен това, диаметър на кабела се определя предната част на водещата тръба.Както колела се регулират от странични винтове на крилото.Това спестява усилия и кабел може да бъде точно се намира под режещ нож на руло.

Забележка:

Предимства в сравнение с едноканален полосовой машина-този модел е с 10 полосовых канали, т.е. 10 остриета!

Не че имаше само един нож, който бързо се износва-10 канала, подходящи за окабеляване с различни размери отделно.

Не е така, както един канал на един, трябва през цялото време да персонализирате в съответствие с различни кабели, които се нуждаят от големи количества макет на грешки и загуба на време в най-долния ред на многоканален вид е най-добрият избор !

Характеристики на продукта: дизайн хечбек, в съответствие с ергономичен дизайн цилиндър с двойно действие, не е необходимо да се вземат под внимание почивка пролет да вземете нефт и газ самостоятелност две съединените редовно масло на света, за да се намали вътрешната данъчна загуба мелници на цилиндъра и да удължи живота на уникален стил на приплъзване, възвратно-постепенен ход гладка, прецизно рязане и зачистване лека и гъвкава, лесна работа регулируем структура, линията на погледа материал и фина настройка е подходяща за обработка на един дълъг кабели с голям диаметър, кабел

Технически данни: Вид: стрипперы тел сантиметър от дължината на крана на кабела: 10 mm общините: CE състояние: нов сериен номер: y-001-2Л търговска марка: N / M канали: 10 броя кабели: 1~ 40 mm в диаметър & плосък кабел TPS опаковани тегло: 26kg нето тегло: 25kg опакован размер: 55 x 25 x 36cm характеристики: изолация

Пакетът включва: 1 X стриптизьорка белачка машина 1 Х ръководство за потребителя

Снимки На Продукта:

Етикети: устройство за източване на мед кабел, меден скрап-тел, полосовая машина, Nihon, спортен костюм, кабелен скрап, инструмент за scrapbooking, мед машини за лющене на кабела, устройство за източване кабел, машина за обработка на метал.

Техническо описание

Приложение Електронен
Номер На Модела 8Y-001-2LBXQ000001V0

Напишете отзив

Скрап Инструмент Стриппера Кабел На Машината На Меден Проводник Оголване Автоматично Рециркулирует

Скрап Инструмент Стриппера Кабел На Машината На Меден Проводник Оголване Автоматично Рециркулирует

Машина за отстраняване на бои на медна тел 10 ножове кабелен Стриппер ломовые фрези метал рециркулирует инструмент за медна тел 1-40 мм Описание на продукта: Кратко въведение: Това прокатная пилинговая машина, инструмент

Свързани продукти: