Може да осигури тестово видео, 90-дневна гаранция за LM201W01 (SL)(A1) 20.1" LCD панел LM201W01-SLA1

Може да осигури тестово видео, 90-дневна гаранция за LM201W01 (SL)(A1) 20.1" LCD панел LM201W01-SLA1

Нов продукт

159.45лв.

167.85лв.

-5%

Намалена цена!

Повече информация

Точка На Продажба

Смогите за предоставяне на видео тестове на всички продукти, гарантированность 90 дни ние ще главно в производството на индустриални панели, LCD екрани докосване.Ние работим в тази индустрия вече повече от 10 години в Китай.Ние имаме пълно диапасон модели и можем да осигурим на клиентите с поредица от услуги продажби на екрана LCD.Нашата компания разполага с много силен отбор, продавач, купувач, сервизно обслужване.Обслужващ персонал, инженери тест преди изпращането на стоки, Гаранция за 100% качество за вас, предоставя информация за продукта за различни екрани ЛКД и екрани докосване, технически консултации, ние сме част от състав от 4,7 до 20 см между различните промишлени екрани, приложими за кораби, медицинско оборудване, машини инжекционного на метода за леене, промишлено оборудване, ETK.В добавка, ние също продаваме клавиатура, дискове, серво и двигатели, PLCs, шифраторы, инвертори LCD...тъй като платформата има ограничения за броя на изтеглените продукти, ние не може да покаже всички продукти за вас, в магазина, в магазина.Ако не можете да намерите даден продукт, моля да ме уведомите по имейл.Ние ще ви осигурим най-добрата цена.Всички продукти са тествани преди доставката, осигуряване на 90 дни от поддръжка проверка на качеството.Проблеми с качеството подлежат на гаранция по всяко време!Трябва да си купите повече количествени продукти, или да се свържете с нас по електронната поща или онлайн контакт.

T / T (банков превод) / Western Union / Paypal, Набирателни, Alibaba Trade Сигурност. 1.DHL/EMS/UPS/FEDEX/ТРОТИЛ и т.н. 2. купувачът носи отговорност за всички данъци или такси, събрани от неговата страна. 1. Ако имате някакви въпроси след получаване на стоката, моля свържете се с нас в рамките на 7 дни. 2. върнатите части трябва да останат същите, и вие трябва да ни даде номер за проследяване, доставка, конкретната причина за връщане, ние ще възстановим или да разменим, върнати стоки след получаване на връщане.Вашият 5-звезден положителен отзив ще бъде високо оценена.След получаването на 5 звезди може да се ползват 2% отстъпка за следващата поръчка.Благодаря, че ни отделихте ми време.Ако не сте доволни от проекта, моля, свържете се с нас, преди да излезе отрицателен резултат въздействие.Ние ще работим с вас, докато не сте доволни.

ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ

Опишете историята на вашата марка, включително времето за създаване и развитие на основните етапи и т.н.

Етикети: j120 amoled дисплей, лента за глава зелени уши, машинка за подстригване за коса топката h, elva перука на косата ломбер, гадец gizmos смешно, човек гледате телефона gps слънчев, меден лист тъкан, J5 2017 корпус от въглеродни влакна, косата бамд бохо Этси.

Техническо описание

Канал 1
Честота 433 Mhz
Воспользуйся Универсален
Номер На Модела ...
Безжична Връзка Кабелна Управление
Документ НЯМА
Произход DE(произход)

Напишете отзив

Може да осигури тестово видео, 90-дневна гаранция за LM201W01 (SL)(A1) 20.1

Може да осигури тестово видео, 90-дневна гаранция за LM201W01 (SL)(A1) 20.1" LCD панел LM201W01-SLA1

Точка На Продажба Смогите за предоставяне на видео тестове на всички продукти, гарантированность 90 дни ние ще главно в производството на индустриални панели, LCD екрани докосване.Ние работим в тази индустрия вече повече от 10 години

Свързани продукти: