DC5-38V многофункционален волтметър амперметър електронна натоварване монитор батерии, тестер

DC5-38V многофункционален волтметър амперметър електронна натоварване монитор батерии, тестер

Нов продукт

12.75лв.

15.74лв.

-18%

Намалена цена!

Повече информация

Характеристики:

Измервателната схема се захранва от входа на пристанището на хранене и не изисква допълнително захранващия кабел.

LCD-дисплей, който може да показва напрежение, ток, мощност, освобождаване от отговорност ма, освобождаване от отговорност и работна температура.

Пълен механизъм за защита с различни защитами, като защита от undervoltage, защита от пренапрежения, защита от претоварване работен ток, защита от претоварване по мощност, защита от прегряване, защита от извънреден труд и overkill.

Управление на перезарядкой и претоварване на батерията може да се постигне чрез настройка на съответните прагове за защита от undervoltage и защита от пренапрежение.

Навременно и количествен зареждане и разреждане на батерията може да се постигне чрез монтиране на подходяща защита срещу чака и прагове за защита от превишаване на капацитета.

Пакет са включени:

1 * DC5-38V тестер за батерии волтметър амперметър електронен монитор на натоварването зарядно устройство тестер

-----------------------

Детайли на продукта:

1, LCD дисплей

В нормален режим LCD дисплей показва входно напрежение и работна температура в преобърнато състояние; низходящ канал показва ток в реално време, мощност, капацитет и време на освобождаване.

В защитен режим на LCD дисплея се показва код за защита.

В режим на настройка на LCD дисплея се показват различни кодове на настройките и прагове параметри.

2, ядровый и ясен сигнал за тревога

Когато изход амперметра напрежение е включен, индикаторът за стартиране винаги е включен, а един сигнал не се обажда; когато е изключен, индикатор за стартиране на изключване, зумер и не се обажда.След вход в режим на защита, зумер ще падне аларма и индикатор започне да мига.

3, зарядно устройство ще захранване и битова капацитет и време на автоматично области, докато изход е включен (индикаторът за стартиране на винаги включена), за да започнете статистика, изключете изход (показател за стартиране не свети), спрете статистика, статистика на прекъсване на захранването автоматично се изчиства, капацитет на дисплея и времето, когато интерфейс като кликнете дълго натиснете бутона съответните данни могат да бъдат почистени.Моля, почистете статистика, преди да започнете статистика.Максимална битова капацитет (OAH) и максимално освобождаване от отговорност (OHP) могат да бъдат инсталирани в позицията.или изключено. в режим на настройки (по подразбиране е изкл.).След отваряне, може да зададете праг.Когато прагът е превишен, изход автоматично се завъртат и аларми зумер.Батерията е заредена и разредена.

4. чрез инсталиране на съответния праг на защита от пренапрежения и на прага се предпазят от недонапряжения, управление на презареждане и overdischarge батерията може да се осъществи.За получаване на подробна информация за работа, моля, обърнете се към примера на приложение на продукта 4.4.

5. перфектен механизъм за предпазване от развитие на софтуер и хардуер, и на прага предпазване от или софтуер, може да се регулира.След софтуер за защита на изход се изключва.

Хардуерна защита:

Входен порт на модула е антиреверсивную защита, и обратната връзка не гори.

Софтуер за Защита:

OVP защита от пренапрежение (по подразбиране 38В, може да бъде инсталиран самостоятелно, след защита от пренапрежение, индикатор започне да мига, LCD интерфейс показва OVP.При зареждане на батерията инсталиране на съответния праг може ефективно да предотврати перезаряд на батерията);

Етикети: детектор за постоянен ток, голям аналогов волтметър, товар dc, устройство за измерване на ток, голям амперметър, Сваляне, 830b, тестер, преносим сензорен екран, капак на отделението за батерията.

Техническо описание

източник на захранване DC
Размери 26мм х 79мм х 42мм
Аксесоари за diy ЕЛЕКТРИЧЕСКИ
Клас На Точност 1%
Тип На Дисплея Аналогови и цифрови
Документ НЯМА
Номер На Модела M5TF9FF100262
Произход CN(произход)
търговска марка bside
Работна Температура 0-60

Напишете отзив

DC5-38V многофункционален волтметър амперметър електронна натоварване монитор батерии, тестер

DC5-38V многофункционален волтметър амперметър електронна натоварване монитор батерии, тестер

Характеристики: Измервателната схема се захранва от входа на пристанището на хранене и не изисква допълнително захранващия кабел. LCD-дисплей, който може да показва напрежение, ток, мощност, освобождаване от отговорност ма,

Свързани продукти: