AOTSR Android 10 главното устройство автомобилен плейър за KIA ceed е 2012-2016 автомобилен мултимедиен плейър GPS навигация стерео касетофон с DSP

AOTSR Android 10 главното устройство автомобилен плейър за KIA ceed е 2012-2016 автомобилен мултимедиен плейър GPS навигация стерео касетофон с DSP

Нов продукт

430.42лв.

538.02лв.

-19%

Намалена цена!

Повече информация

Система Андроид 10 автомобилен GPS, мултимедиен плеър , касетофон, радио, главното устройство

Подходящ за KIA ceed е 2012-2016 конфигурация продукт: 1.система Андроид 10, 1G RAM + 16G ROM, липсата на DSP; 2.система Андроид 10, 2G RAM + 16G ROM, липсата на DSP; 3.система Андроид 10, 2G RAM + 16G ROM, с DSP; характеристики: 1. вграден GPS 2. поддръжка на езици 70+ 3. Поддръжка на Wi-Fi, 3G / 4G интернет 4. подкрепете филм KODAK и тунер радио 5. Подкрепете Първоначално Волан 6. Работа с предната камера и задната камера 7. поддръжка на БДС: диагностируйте си за състоянието на автомобила по всяко време 8. връзка огледала подкрепа: всяко съдържание от смартфон Android или IOS може да се отрази на този екран блок 9. поддръжка на ГУМИТЕ (изискване купя ГУМИТЕ отделно): смогите показване на температурата и налягането на гумите са с висока точност да се контролира 4 гумите са на екрана за безопасно управление.ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ: 1.Do ми трябва да си купя някоя адаптер за кабели или някакви аксесоари за него?Не, главното устройство получава оригинален колан на проводници и кабели plug - and-play, няма нужда да се купуват някакви аксесоари или резервни части за всички функции работят. 2.Do имам нужда от рамка, за да го инсталирате?Не, този предмет е лесен за инсталиране, той е идеален за вашия автомобил, не е нужно да се режат на таблото и няма нужда от рамки.

Ако таблото на вашия автомобил е същата, като тази на снимката по-долу, можете да купя това устройство директно в нашия магазин.

Тъй като производствената партида от продукта на специална модел е различен, по-долу на изображението е предназначено само за справка, моля свържете се с нашите бизнес на персонала за адаптиране на други модели автомобили.

GPS навигация

Поддръжка на многоезични карти, поддръжка на онлайн и офлайн навигационни приложения, като Google map, iGo map, поддръжка на 3D карти и гласови напътствия.Последните данни за карти за карти на света.

Управление На Волана Колело

Съвместима с повечето функции по управление на волана колело.Лесна смяна на песни, канали и регулиране на силата на звука ще направят пътуването по-безопасно и по-приятно.

Поддръжка на ГУМИТЕ

Може да показва температурата и налягането в гумите с висока точност, за да се контролира от 4 гуми на екрана за по-безопасно шофиране. (Трябва да си купя ГУМИТЕ отделно)

Поддръжка на външния телевизора

Поддръжка на външния DVB-T2/DVB-T/ISDB-T, може да се управлява от екрана DVD с помощта на нашия специален телевизионен съединител.

Радиотюнер

Високо качество на радио IC за по-добро приемане AM/FM/RDS ще ви даде забележителен опит на аудио-радио.Поддръжка на DAB+(по избор), по-добро качество на звука, по-силен сигнала.

Работа с предната и реална камера

Поддръжка на БДС

диагностируйте състояние на вашия автомобил по всяко време

Гледате HD филми

Поддръжка на мрежи 3G/4G/wi-fi

Suppot Bluetooth

Suppot Slr Линк

Телефон и тази машина могат да споделят един на друг екран

Поддръжка на DSP

Увеличете качеството на звука на музиката

Подкрепа Игри С Коли

1. свържете се с колата чрез телефонен асистент, кажи кола, какво да правя по-нататък. 2. показване на екрана за докосване: автомобил, който частично поддържа игра на автомобила ще бъде оборудвана с екран с докосване който може да се върти напред с приложения на справедливо прост началния екран. 3. физически клавиши: автомобил с ключовете-това е един от начините игра за управление на автомобила.Регулатор на силата на звука и управление на промяната на пистата лесно да се интегрират.

Етикети: android автомобил на kia ceed е, kia seed radio, аксесоари за комби kia ceed е, kia ceed е Великобритания аксесоари, чучур на kia ceed е, android ceed е, tapis на kia ceed е, kia ceed е sw 2012, авто dvd kia ceed е, логото на kia ceed е.

Техническо описание

На езика на osd Холандски
Din Един Дийн
DB Поддръжка
Слот за TF/Micro SD 2
Мрежа 3G / 4G/ wi-fi Поддръжка
Управление на волана колело Поддръжка
Радио с RDS Поддръжка
Напрежение 12V
специални характеристики Зарядно устройство
Подходящ За За KIA ceed е 2012-2016
Вграден GPS-навигатор Поддръжка
cd-плейър Поддръжка
Вграден микрофон Поддръжка
ОВЕН 2 GB
Изходна Мощност 4*45 Watts
Максимален Капацитет За Разширяване 128 GB
Името На Модела За KIA ceed е 2012-2016
Интерфейс RCA
Размер На Екрана 9 инча 1920*1080
Специална Функция Подкрепа 70+ езици
HD филм и радио тунер Поддръжка
Максимална Външна Памет 128Г
търговска марка Аоцр
специална функция Поддържа Can-Bus
Работа с предна камера Поддръжка
За Марки/Модели Превозни Средства КИА
ПДЧ Поддръжка
Тегло Деталя 5kg
Операционна Система Андроид 10
Блютус Поддръжка
Сензорен екран IPS Поддръжка
Размер На Дисплея 9"
Размер На Елемента 9 инча
ЦИГАНИ 16 GB
Вид На Материала КОРЕМНА ПРЕСА
Разделителна способност 1920*1080
Огледалната връзка Поддръжка
Работа с камера за обратно виждане Поддръжка
TMPS Поддръжка
Цифров Медиаформат Видео CD

Напишете отзив

AOTSR Android 10 главното устройство автомобилен плейър за KIA ceed е 2012-2016 автомобилен мултимедиен плейър GPS навигация стерео касетофон с DSP

AOTSR Android 10 главното устройство автомобилен плейър за KIA ceed е 2012-2016 автомобилен мултимедиен плейър GPS навигация стерео касетофон с DSP

Система Андроид 10 автомобилен GPS, мултимедиен плеър , касетофон, радио, главното устройство Подходящ за KIA ceed е 2012-2016 конфигурация продукт: 1.система Андроид 10, 1G RAM + 16G ROM, липсата на DSP; 2.система Андроид 10, 2G RAM + 16G ROM, липсата на DSP; 3.система

Свързани продукти: