12L Solar-powered Camping Shower Bag Dual Interface Picnic Water Bags TPU Против Uv Shower Bag Carabiner Foot-type с въздушно помпа

12L Solar-powered Camping Shower Bag Dual Interface Picnic Water Bags TPU Против Uv Shower Bag Carabiner Foot-type с въздушно помпа

Нов продукт

31.66лв.

38.14лв.

-16%

Намалена цена!

Повече информация

Елементи На Маркер:

1、Дизайн с голям капацитет: тази сверхбольшая чанта може лесно да се пренасят до 3,2 литра (12 литра) вода, което е достатъчно, за да вземе душ, за 2 души, в отдалечени райони.Тя може лесно да се фиксира на постоянно съоръжение над главата си.Дръж го на палатка или клон, да се изкъпе, или просто измийте ръцете и лицето, което ще ви донесе най-добрия опит на душата!

2、Лесно за цел да събере: разположен на къмпинг чанта душ, лек, за да се съберат и да бъдат премахнати, включително маркуч за вода, дюза за душ и свиване на въздушна помпа.Той лесно се управлява притока на вода, и можете бързо да се измие тялото.

3、водоустойчив материал: слънчев чанта за душата е изработен от водоустойчив материал TPU food grade, и той е херметически затворен, херметически затворен и е здрава!Черен PVC-материал поглъща слънчевата светлина, за да се затопли вода в леглото.Под преките слънчеви лъчи водата може да се нагрява до 113°F (45°C) в продължение на 3 часа.Може да ви донесе удобни открита хидромасажна вана или да се съхранява чиста вода.

4、множество цели: чанта, душ може да се съхранява чиста вода, да се пие след варене, а също така може да се използва като плувка.Напълнете чанта въздух, за да се гарантира плавателност и свободно да плуват във водата.Под една торба с вода се намира лентата с напомняния за температура на водата, която в реално време показва температурата на водата във вътрешността.

5、Dual Interface Design: с двоен интерфейс душ чантата е удобна за използване от двама души, и може да се издуват и вода.Крупнокалиберная на кутията е удобна за съхранение и пречистване на вода.

Характеристики :

Лесно се поддава на натиска на: чист, как ще го кажеш.Нашият патентован и здрав foot помпа за душа в лагера създава налягане в открито кемпинговом душа, така че можете лесно почистване на обзавеждане, разбрызгивать мръсотия и да се измие пясъка.

Ултра-портативен: построен за пътеки!Носете 12-литров портативен душ чувал за къмпинг през рамото си с помощта на ултра силна нейлонового колан за носене на ръка, че има няколко конфигурации.Когато сте готови, плътно мине резервоар, за да го тъпча в своята раница.Просто най-добрия външен душ за къмпинг опит.

Построени до последно: готви, пие, и очистьте с доверие.Туризъм душ чантата е изработена от ултра силна TPU-пластмаса, не съдържат BPA, действително нетоксичен и устойчиво на uv радиация.

Нарежете но умен: повече от колкото пъти средната Слънчев душ на слънцето.Тази слънчева баня чанта е изключително лесен за използване с вграден дисплей на температурата и нивото на водата.

Топла вода: имате скоро ще бъде преносим душ за къмпинг, оставете резервоар, пълен с вода, на слънце е само два часа, а след това изплакнете с 5-7 минути с гореща вода със слънчева енергия-соларни душове за къмпинг никога не са били по-добре.Този слънчев душ напълно самостоятелен на брега на морето, пътека или езерото.

Спецификация:

Име: Къмпинг Душ Чанта

Категория: чанта за вода

Капацитет: 3,2 литра / 12 литра

Размер (приблизително): 17 * 43 см / 6.69*16.93 инча

Тегло: около 876 г

Цвят: черен

Материал: водоустойчив плат TPU

Опаковка: цветна кутия

Приложими хора: възрастни и деца

Сценарий за използване на: къмпинг, семейство, пътуване, автомобил, риболов, плаж

продуктовата носи етикет за услугата:

1 x чанта за душ

1 х сваляща се презрамка

1 X душ маркуч с накрайник

1 X foot въздушна помпа

Етикети: душ чанта, UV стерилен вода, гласове чанта за душ, помпена жена, котел на втечнен газ, градински душ слънчев, ръчен душ, душ дамски път, помпена душ кабина, пылевоздушный помпа.

Техническо описание

Произход CN(произход)
Температурен Диапазон Както е показано на фигура
Категория Чанта за вода
Размер (приблизително) 17*43 см/6.69*16.93 инча
Обемът на 3,2 литра / 12 литра
Материал PVC
Размер 45x25x5cm
Име Къмпинг Душ Чанта
цвят Черен
Тегло about 876g
търговска марка Къмпинг

Напишете отзив

12L Solar-powered Camping Shower Bag Dual Interface Picnic Water Bags TPU Против Uv Shower Bag Carabiner Foot-type с въздушно помпа

12L Solar-powered Camping Shower Bag Dual Interface Picnic Water Bags TPU Против Uv Shower Bag Carabiner Foot-type с въздушно помпа

Елементи На Маркер: 1、Дизайн с голям капацитет: тази сверхбольшая чанта може лесно да се пренасят до 3,2 литра (12 литра) вода, което е достатъчно, за да вземе душ, за 2 души, в отдалечени райони.Тя може лесно да се фиксира на постоянно

Свързани продукти: