8" LED Dementia Digital Clock Calendar Alarm Large Letter Multimedia + Remote, travel home office за Настолни часовници

8" LED Dementia Digital Clock Calendar Alarm Large Letter Multimedia + Remote, travel home office за Настолни часовници

Нов продукт

72.84лв.

113.80лв.

-35%

Намалена цена!

Повече информация

{инфомодуль}

Пакетът включва:

1*8"деня

1*Ръководство На Потребителя

1*захранващ кабел

1*дистанционно управление

Технически характеристики:

Цвят: Бял, Черен

Материал: ABS

Размери на продукта: 19. 9x16. 4x2. 3cm

Осветление: led

На екрана: 8 " високо качество на екрана, ТФТ

Съотношение На Дисплея: 4:3

Резолюция: 800x600

Яркост: 50cd / M2 за дневен режим, 10cd / M2 за нощен режим

UI: 2 UIs без промяна, както е показано на фигура

Език на екранното меню: английски, испански, френски, немски, италиански, полски, холандски, уелски

Режим на времето: 12 часа / 24 часа

Режим Данни: Месец-Ден-Година, Ден-Месец-Година

Карта с памет подкрепа: диск, SD / U

Характеристики:

- Ясно показване на 8 езика

Този ден часовници ясно показва ден, седмица и месец големи, мазни букви, без използването на съкращения на английски, испански, френски, немски, полски, италиански, холандски или уелски език.никога не се притеснявате за проблеми съкращения или преводачи.

- Високо качество на екрана

Това е показване на данни в чисто бял цвят на син фон, на 8-инчов висококачествен екран, където почти няма светли петна, за да се гарантира изключителна разбираемост при всеки ъгъл на гледане.2 потребителски интерфейс дават своя принос в неговото разнообразие.

-Двоен режим и нощен димер

Дисплеят може лесно да се коригира в 12-часов или 24-часов режим, както и на британски или американски режим на датата(месец-ден-година и ден-месец-година).Освен това, той накърняват или всяка вечер в 7:00 ч. и автоматично се осветява в продължение на ден в 7:00 сутринта.

-Отделно стоящ или стенен монтаж

Неговият диагонал на екрана от 7,8 инча ширина х 6,5 инча височина х 0,9 инча дълбочина (4,5 инча дълбочина на апарата със стойката) 8 инча отлични за окачване на стена или самостоятелно изправяне с плъзгаща се стойка, за дома, офиса или дори клас.В съответствие със собствените си предпочитания.

-Идеалния подарък

Гледайки вас, вие ще намерите идеално за хора от всички възрасти, за баби и дядовци, страдащи от загуба на паметта или слабовидением, за юноши, за които е трудно да се разбере съкратени думи.

/ За услуга / навременна доставка пълно възстановяване, ако продуктът не е получен в гарантиран срок на доставка по-дълга защита на 15 дни повече на защитата след приключване на поръчката връща допълнителен възстановяване на всеки продукт,само тези, които са в перфектно състояние, с гарантирано качество гарантирано качество или пълно възстановяване

Ако имате някакъв проблем с нашите продукти или услуги, моля, не се колебайте да се свържете с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка.Ние ще направим всичко възможно, за да реши всеки проблем и да ви предоставим най-доброто обслужване на клиентите.

Етикети: будилник, лот led аларма, loskii usb led 3d music двоен будилник, думата часовник хора, часовници binari, dcf будилник, двоичен, часовници деменция, стенен часовник dcf77, будилник sd карта, mp3.

Техническо описание

Тип На Дисплея Цифров
Тип Мобилност Цифров
Форма Площ
Тегло 630g
Произход CN(произход)
Характеристика Античен Стил
Материал Пластмаса

Напишете отзив

8

8" LED Dementia Digital Clock Calendar Alarm Large Letter Multimedia + Remote, travel home office за Настолни часовници

{инфомодуль} Пакетът включва: 1*8 деня 1*Ръководство На Потребителя 1*захранващ кабел 1*дистанционно управление Технически характеристики: Цвят: Бял, Черен Материал: ABS Размери на продукта: 19. 9x16.

Свързани продукти: